Meč 12. kola Premijer lige

Pogledajte kako izgleda stadion Rođeni pred derbi Veleža i Željezničara

Stadion Rođeni u Mostaru danas će biti poprištem velikog derbija. 

Velež će dočekati starog rivala FK Željezničar a u današnjoj utakmici Rođeni će imati veliki motiv obrisati 0:3 s Grbavice na otvaranju prvenstva. Nekoliko zadnjih dana u Mostaru prevladavalo je lijepo vrijeme no prije toga velike kiše natapale su grad i pravile velike probleme na nogometnim terenima.

Danas smo zavirili na stadion Rođeni i uvjerili se da će teren u dobrom stanju dočekati nogometaše Veleža i Željezničara.

Iako je u Mostaru danas oblačno, danas kiše ne bi trebalo biti pa će tako svi uvjeti za sjajnu utakmicu biti tu a ostalo je na igračima oba tima.

Kako izgleda teren stadiona Rođeni pred današnji derbi pogledajte u galeriji.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.