Damir Džumhur dobio užasnu poruku

Zar je pad na kladionici vrijedan ovoga? "Crknite, bre, svi muslimani"

Edmir Škorić

Najbolji bh. teniser Damir Džumhur danas je poražen u 1. kolu ATP turnira u kazahstanskom Nur-Sultanu od Japanca Yuichija Sugite.

Džumhur je imao uspješne kvalifikacije u Kazahstanu, no nije uspio da pređe prvu prepreku. Njega je Sugita dobio sa 6:1, 5:7, 6:4 i tako zakazao duel s Adrianom Mannarinom.

Bh. teniser je kasnije objavio na Instagramu audio poruku korisnika koji je očito bio frustriran zbog Damirovog poraza, a pretpostavljamo da je izvor svega pad na kladionici.

Ogorčeni kladioničar je Damiru poslao poruku u kojoj ga je vrijeđao i u kojoj je poručio da "crknu svi muslimani".

"Da ti je*em mater muslimansku. Crknite bre svi muslimani. Jedi prasetinu, pizda ti mat**ina. Ne možeš Sugitu da dobiješ, alo bre gov*o muslimansko", poručio je ogorčeni Vladan, a Damir se pita da li je ovo smiješno ili tužno?

"Jedno je sigurno, a to je da prelazi svaku granicu... ovo je samo jedna od poruka...", napisao je Džumhur u storyju na kojem je objavio sramotnu audio poruku dotičnog (ne)čovjeka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.