Gradski derbi igra se na Koševu

Šta kažu kladionice: Ko je favorit u sutrašnjem okršaju Sarajeva i Željezničara?

Endin Čaušević

Sarajevo sutra na svom terenu dočekuje Željezničar u gradskom derbiju koji se igra u okviru zaostalog meča devetog kola Premijer lige BiH.

Bordo tim trenutno je lider na tabeli Premijer lige dok njihov najveći rival Željezničar ima četiri boda manje i nalazi se na drugoj poziciji.

Utakmica na Koševu igra se od 18:30 sati, a već su poznate i kvote na kladionicama. Prema očekivanjima Sarajevo je favorit u sutašnjoj utakmici, ali u ovakvim mečevima se pokazalo da to zaista ne igra nikakvu ulogu.

Plavi će pokušati sutra da dođu do pozitivnog rezultata na Koševu jer su bili nešto uspješniji u prethodnim okršajima.

U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za sutrašnji gradski derbi između Sarajevai Željezničara i to OVDJE.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.