Sloboda ili...

Milošević vaga ponude

Tuzlanska Sloboda teško je došla do opstanka u Premijer ligi, a jedan od najzaslužnijih za sjajno proljeće tuzlanske momčadi bio je Semjon Milošević koji je u razgovoru za naš portal istakao da na stolu ima nekoliko ponuda, ali da bi najviše volio ostati u Slobodi.

"Prezadovoljan sam sa svojim igrama u proljetnom dijelu prvenstva. Znao sam da je Sloboda veliki klub i zbog toga sam došao u Tuzlu. Kada sam prihvatio da dođem u Slobodu znao sam da je to veliki izazov. Zadatak je bio ostati u Premijjer ligi i i isti smo na najbolji mogući način obavili. Imali smo odličnog trenera i igrače, a sa tribina smo imali veliku podršku, tako da nismo dozvolili da ovako veliki klub ispadne iz društva najboljih", rekao je za SportSport.ba Semjon Milošević i dodao:

"U svakom klubu davao sam sve od sebe, pa tako je bilo i u Slobodi. Kada sam dolazio obećao sam ljudima u klubu da ćemo ostati u ligi i na kraju se ispostavilo da sam bio u pravu.. Ne volim se izdvajati iz kolektiva i mislim da su svi igrači, šef i stručni štab podjedanko zaslužni za naše dobre igre u proljetnom dijelu prvenstva".

Sjajnom stoperu istekao je ugovor, a kako sam kaže na stolu ima nekoliko primamljivih ponuda.

"Sada sam trenutno slobodna igrač jer mi je istekao ugovor i vidjet ćemo šta će biti dalje. Na stolu imam nekoliko ponuda iz Premijer lige i dobro ću razmisliti šta i kako dalje. Nije nemoguće da karijeru nastavim u redovima Slobode, samo što rukovodstvo kluba mora reći kakve ima ambicije. Ostao bih na Tušnju ali da napravimo dobru ekipu, jer želim igrati za evropsku Slobodu", zaključio je Milošević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.