Foto - EPA

Već je najgori po učinku

Frank de Boer ima silnu želju da pobijedi Bosnu i Hercegovinu

Midhat Šljivak

Novi selektor fudbalske reprezentacije Nizozemske Frank de Boer zvanično je selektor sa najgorim učinkom nakon četiri utakmice na klupi nacionalnog tima.

Nizozemci su sinoć u prijateljskom meču remizirali protiv Španije (1:1), pa je De Boer postao prvi selektor koji u četiri utakmice na klupi nacionalnog tima nije uspio da ostvari pobjedu.

Otkako je prošlog mjeseca preuzeo reprezentaciju, De Boer je Oranje vodio u četiri susreta. Ova selekcija je poražena od Meksika, a neriješeno su odigrali protiv Italije, Bosne i Hercegovine i Španije.

Priliku da prekine ovaj niz De Boer će imati u nedjelju kada će njegov ti ugostiti selekciju Bosne i Hercegovine. Sigurno da će nizozemski selektor imati silnu želju da konačno dođe do pobjede, ali mi se svakako nadamo da mu se ta želja neće ispuniti.

Naravno, Nizozemska je u ovom duelu veliki favorit. Kvota u Mozzartu to pokazuje, a svoju opkladu za ovaj meč OSTAVITE OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.