Bh. veznjak nakon poraza od Irana

Cimirot: Morali smo pokazati više volje i želje

Endin Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je večeras od Irana sa 2:0 u prijateljskom meču.

Zmajevi su doživjeli neočekivan poraz na Koševu od Irana, a gosti su na kraju slavili sa 2:0. Nakon utakmice na Nova BH govorio je Gojko Cimirot koji nije bio baš zadovoljan igrom našeg tima.

"Hodžić je u pravu. Morali smo pokazati više volje i želje. Danas to nismo pokazali. Bio je veoma težak teren i vrijeme za igrati. Rezultat nije realan jer smo i mi imali neke šanse koje nismo iskoristili", rekao je Cimirot i dodao.

"Imali smo posjed lopte većinu meča. Bili smo daleko od gola, trebali smo više igrati na bokove i igrati na centaršut. Većina igrača je odigrala dosta utakmica, možda je bilo i zamora. Bila je zahtjevna utakmica, ali nismo dali sve od sebe. Nije bilo borbe i žara, morali smo biti jači u duelu".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.