Nada Vukova sa Otoke

Đuderija potpisao ugovor sa FK Olimpik

Samir Mlaćo
Ammar Đuderija danas je potpisao višegodišnji ugovor sa seniorskim timom FK Olimpik.

Đuderija je ljetos stigao u klub sa Otoke iz FK Sarajevo u kojem je ponikao, a nakon što je odigrao vrlo dobro za juniorski tim u Omladinskoj Premijer ligi Bosne i Hercegovine, kao nagrada je stigao potpis za seniorski tim.

“Drago mi je zbog potpisa ugovora. Ovo je veliki dan za mene i moju porodicu, s obzirom na to da sam uvijek maštao da dobijem priliku u seniorskom fudbalu. Nadam se da ću iskoristiti priliku i nametnuti se stručnom štabu prvog tima i dobiti priliku za igru“, rekao je Đuderija nakon potpisa ugovora.

Novi prvotimac Vukova, koji igra na poziciji veznog igrača i krilnog napadača, iskoristio je priliku da se zahvali ljudima u klubu na ukazanom povjerenju, kao i svojim saigračima.

“Želim da se zahvalim ljudima iz kluba koji su mi ukazali povjerenje, kao i treneru i saigračima iz juniroskog tima koji su me odlično prihvatili nakon mog dolaska. Svakako da u svemu ovom što se meni dešava ima dosta i njihove zasluge. Na meni je da sada dam sve od sebe i nametnem se u prvom timu za šansu za nastup“, rekao je Đuderija nakon potpisa ugovora.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.