Podrška za velikog rivala

FK Velež, FK Sarajevo i NK Široki Brijeg se suosjećaju sa FK Željezničar

Admin Čaušević

Tužna vijest za bh. fudbal stigla je danas. U 57. godini preminuo je Admir Džubur, predsjednik FK Željezničar.

Džubur je već neko vrijeme bolovao od koronavirusa i nažalost nije uspio dobiti životnu borbu s ovom bolešću.

Nakon saznanja za vijest o Džuburovoj smrti odmah su reagovali iz FK Velež koji su uputili sačešće porodici i sarajevskom klubu.

"Sa velikom tugom smo primili vijest da je predsjednik Upravnog odbora FK Željezničar, gosp. Admir Džubur, preminuo u svojoj 57. godini života.

Ovim putem porodici Džubur, kao i FK Željezničar upućujemo iskreno saučešće", poručili su iz FK Velež.

Saučešće gradskom rivalu i uputili su iz kolektiva FK Sarajevo. 

"Predsjednik Fudbalskog kluba Željezničar Admir Džubur je preminuo danas u 57. godini.

Svim prijateljima, porodici, te uposlenicima i članovima FK Željezničar, kolektiv FK Sarajevo želi izraziti najiskrenije saućešće", poručili su iz Bordo kluba.

Stigla je poruka suosjećanja i iz NK Široki Brijeg.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nažalost, danas smo izgubili još jednog predanog sportskog djelatnika Admira Džubura, predsjednika FK Željezničar. Uime kolektiva NK Široki Brijeg obitelji, prijateljima i klupskim suradnicima preminuloga izražavamo duboku sućut", poručili su s Pecare. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.