Borac se želi revanširati za poraz na Pecari

Jagodić: Pali smo, četvrto mjesto nas ne zadovoljava!

Samir Mlaćo
Nakon poraza u Mostaru, u Borcu sada žele vratiti se na pobjednički kolosijek.

U goste im stiže Široki Brijeg koji je u prvom meču ova dva tima na Pecari slavio čak 3:0. Borac se sada želi revanširati.

“U goste nam dolazi Široki Brijeg, i mi razmišljamo samo o tri boda. Pali smo na četvrto mjesto na tabeli i to nas nimalo ne zadovoljava. Naša želja je da se ponovo povratimo na to treće mjesto, da ne bismo posljednje kolo išli u goste Tuzla sitiju bez mogućnosti da budemo drugi. Neće biti iznenađenja za nas od strane Širokog. Mi njih dobro poznajemo, i uz dužno poštavanje mom kolegi i njihovoj ekipi, mislim da smo favoriti. Nadamo se da ćemo nastaviti niz nepobjedivosti na našem terenu i upisati tri boda. Dobro smo radili prethodnih dana i imamo raspoložene igrače. Ne razmišljamo o Sarajevu ili Krupi, već samo o utakmici sutra. Ujedno, želimo se i revanširati za najteži poraz u sezoni koji smo pretrpjeli u gostima kod njih, rekao je trener Borca Vlado Jagodić.

Sjajni mladi napadač Jovo Lukić vjeruje u pobjedu svog tima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Pred nama je jedna teška utakmica. Dobro smo radili. Očekujemo pravi derbi sa puno šansi i nadam se dosta golova i nadam se da ćemo upisati nova tri boda“, Lukić.

Meč u Banja Luci igra se od sutra od 17 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.