Visok poraz Dobojlija

Miljanović: Željo je zasluženo slavio, okrećemo se Olimpiku

Samir Mlaćo
Mladost je upisala novi poraz.

Ovaj put bodove iz Doboja kod Kaknja nosi Željezničar (0:4). Svoje viđenje meča za SportSport.ba. dao je trener domaćeg tima Nemanja Miljanović.

“Nažalost, razlika u iskustvu se vidjela. Željo je davao golove na polušanse, a mi nismo uspjeli postići iz pravih šansi. Zaslužena pobjeda Željezničara, okrećemo se Olimpiku“, kazao je Miljanović.

“Mislim da smo prvo poluvrijeme odigrali egal, ali iskustvo i kvalitet su presudili u ovoj utakmici“, dodao je trener Dobojlija.

Mladost je ostala na devetom mjestu sa 16 bodova, a vrijeme će pokazati da li će doći i do promjene na trenerskoj klupi u narednim danima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.