Peršić će biti veliko pojačanje

Široki doveo prvo pojačanje

Peršić novi član aktuelnih prvaka

HKK Široki Brijeg dobio je prvo pojačanje za narednu sezonu. Riječ je o vrlo dobrom igraču tuzlanske Slobode Daliboru Peršiću.

Peršić je u dresu Slobode igrao sjajno u posljednje dvije sezone, i nema sumnje da će njegovim dolaskom Široki biti znatno jači, a Sloboda slabija.

Uprava Širokog će nastojati zadržati sve igrače iz prošle sezone u kojoj je osvojena titula prvaka, a jedan od glavnih ciljeva je opstanak Chestera Masona.

Ukoliko na Pecari ostanu svi igrači, uz Peršića i još neko eventualno pojačanje, Široki bi naredne sezone mogao igrati važnu ulogu i u Jadranskoj ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.