Sarajevo sutra dočekuje Radnik

Marinović: Moramo odigrati kvalitetnije i biti dosta bolji u realizaciji

Endin Čaušević

Fudbaleri Sarajeva sutra igraju na svom terenu protiv Radnika iz Bijeljine u okviru 17. kola Premijer lige.

Bordo tim je sutra apsolutni favorit na Koševu jer je jasno da se Radnik ne nalazi baš u dobroj formi u posljednje vrijeme, te sve osim pobjede Sarajeva bi bilo iznenađenje.

Pred sutrašnji meč govorio je i trener aktuelnog bh. prvaka Vinko Marinović.

"Već poslije Veleža imamo odmah utakmicu protiv Radnika, dakle raspored je zgusnut. Radnik je ekipa koja je premijenila trenera i sigurno je to situacija kao s Olimpikom jedna nova dimenzija i sigurno da će dati maksimum u Sarajevu. Mi moramo odigrati kvalitetnije pogotovo moramo biti bolji u realizaciji jer nam je to falilo u ovoj zadnjoj utakmici i možda još nekim mečevima, ali nadam se da će to biti u najboljem redu", rekao je trener Sarajeva.

Podsjećamo, utakmica između Sarajeva i Radnika igra se sutra na Koševu od 17 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.