Željezničar slavio u Mostaru

Osim: Niko nam nije ništa poklonio, igrali smo hrabro i korektno

Admin Čaušević

Željezničar je preokretom nad Zrinjskim stigao do pobjede u Mostaru rezultatom 1:2. 

Golove za Plave su u nastavku postigli Luka Miletić i Samir Bekrić. U prvoj reakciji nakon utakmice Amar Osim je bio vidno zadovoljan zbog trijumfa njegovog tima.

"Jako teško gostovanje protiv jako teškog protivnika koji je u prvom bio dovoljno bolji i energičniji da vodi. U drugom smo se probudili i počeli igrati, imali smo sreću da damo lagano gol, do kraja se vidjelo da će se nešto desiti, mi smo imali sreću da damo taj gol.

"Kada daš gol u 90. minuti treba ti sreće, niko nam nije ništa poklonio, igrali samo hrabro i korektno, bitno je podcrtati da je tek nekad pred kraj pao prvi žuti karton", završio je Osim.

Naredni ispit za Plave je domaći meč protiv Širokog Brijega.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.