FOTO - EPA

Bayern želi De Jonga: Kontaktiran je njegov agent

Adnan Beganović

Aktuelni njemački i evropski prvak Bayern u svoje redove će pokušati dovesti nizozemskog reprezentativca Frenkieja de Jonga.

Prema pisanju španskih medija njemački klub je kontaktirao De Jongovog agenta kojem su rekli da su spremni razgovarati o transferu.

Navodno su mu poručili i da nisu spremni platiti 400 miliona eura kolika je De Jongova odštetna klauzula, no da su spremni razgovarati o njegovoj tržišnoj vrijednosti.

Podsjetimo, De Jong je u Barcelonu stigao 2019. godine, a prethodno je od 2016. do prelaska u Barcelomnu nastupao za Ajax.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.