Fabiano hoće u Romu

Napadač Seville Luis Fabiano je otkrio kako već duže vrijeme pregovara sa Romom, te kako želi napustiti Sevillu i priključiti se tom talijanskom klubu.

Brazilski napadač je u prošloj sezoni postigao 34 gola u svim takmičenjima, i na sebe skrenuo pažnju nekoliko velikih klubova. Već duže vrijeme govori kako želi napustiti taj klub, nakon što mu je provaljeno u obiteljsku kuću, tvrdeći kako mu obitelj živi u strahu.

"Već dugo sam u kontaktima s Romom. Bit ću ponosan ako obučem dres tog kluba. Nije istina da ću produžiti ugovor sa Sevillom, moja odštetna klauzula iznosi 12 miliona eura." rekao je Fabiano.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.