Mladi bh. stručnjak ima problema sa plućima

Nermin Bašić 'zaglavio' u travničkoj bolnici: Nadam se da će sve biti dobro

Samir Mlaćo
Šef struke FK Tuzla City Nermin Bašić (37) nakon završene polusezone u Premijer ligi našao se u problemima.

Naime, Bašić je zbog zdravstvenih problema 'zaglavio' u travničkoj bolnici.

Radi se o težoj upali oba plućna krila, a očekuju se i rezultati testiranja na koronavirus.

“Da, u bolnici sam. Nadam se da će sve biti dobro ako Bog da. Hvala osoblju bolnice u Travniku na profesionalizmu“, kratko se javio Bašić za SportSport.ba iz bolničke postelje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bašić se u Premijer lige vratio iz Angole gdje je radio u proteklom periodu, a sa Tuzlacima je na zimsku pauzu otišao sa sedmog mjesta, sa realnim šansama da se ovaj klub bori u drugom dijelu sezone za mjesto koje vodi u Evropu.

Nakon posljednje utakmice polusezone sa Borcem i vrijedne pobjede (2:0), Bašić je kazao da će obaviti sastanak sa prvim čovjekom kluba Azmirom Husićem i da će tada biti poznato da li će saradnja biti nastavljena, s obzirom da je prvi dogovor važio do kraja polusezone. Husić se još nije vratio iz SAD-a. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.