Simakan dolazi

Frizer "slučajno" otkrio novo pojačanje Milana

E. Škorić

Novinari u današnje vrijeme putem profila na društvenim mrežama otkrivaju informacije, pa je na zanimljiv način "otkriveno" novo pojačanje Milana.

Rossoneri traže novog štopera i čini se da je odluka pala na 20-godišnjeg francuskog defanzivca Mohameda Simakana.

Simakan igra na poziciji štopera, može i na poziciji desnog beka i po svim prilikama će on ubrzo postati član vodeće momčadi Serije A. Paolo Maldini je navodno dogovorio njegov transfer iz Strasbourga, a potvrda će uskoro doći.

No, nezvanična potvrda stigla je od frizera koji je objavio oproštajnu sliku Simakana kojem sređuje frizuru. Čini se da ga sprema za odlazak u Milano...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.