Tuzlaci uskoro počinju sa radom

FK Tuzla City promijenio rivala u generalnoj probi

Samir Mlaćo

Nogometaši Tuzle City uskoro počinju sa pripremama za drugi dio sezone.

Prozivka će biti obavljena 13. januara poslije čega slijede ljekarski pregledi i testiranja. U Tuzli će trenirati do 21. januara.

U prvom dijelu boravka u Ljubuškom, tuzlanski tim će odigrati dvije kontrolne utakmice i to 23. januara protiv Čapljine, a 27.januara protiv Veleža.

Potom slijedi povratak u Tuzlu i odigravanje treće probne utakmice i to kontra Zvijezde 09.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jedan dio priprema Tuzlaci će obaviti u Hercegovini, a ranije su najavili da će im rival u generalnoj probi pred nastavak sezone biti Radnik, međutim rival je sada promijenjen

Iz NK Zvijezda Gradačac potvrdili su da će oni biti rival Tuzlacima i to 20.02. u 14 sati na pomoćnom terenu Banja Ilidže u Gradačcu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.