Da li će klub sa Grbavice danas dobiti novog predsjednika?

Za sada bez konkretnih koraka na Skupštini FK Željezničar

Samir Mlaćo
U Konjicu, tačnije hotelu Garden City,  u toku je redovna sjednica Skupštine FK Željezničar.

Na sjednici prisustvuju 42 delegata, a za sada nisu napravljeni konkretni koraci, iako je sjednica počela nešto malo iza 11 sati.

Željezničar bi trebao dobiti novog predsjednika kluba, a biće razmatrani i izvještaji o radu Upravnog i Nadzornog odbora u 2020.godini, kao i plan poslovanja sa finansijskim planom/budžetom za 2021. godinu.

Delegati Skupštine održali su i kratku pauzu, a zatim se vratili u salu kako bi se sjednica nastavila, dok novinari ne mogu prisustvovati istoj.

Trenutno se raspravlja o modalitetu uređenja kluba u cilju njegovog daljeg održivog razvoja, a izneseno je više prijedloga.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Članovi Skupštine će birati i članove Upravnog odbora, a navijači tima sa Grbavice sa nestrpljenjem očekuju konkretne informacije, odnosno korake delegata u veoma teškom trenutku za sami klub.

Kandidat za novog predsjednika FK Željezničar Samir Cerić nije prisutan na sjednici, a treba istaći da je iz Međugorja stigao šef struke Amar Osim, koji je inače i član Skupštine kluba.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.