Predsjednik Željezničara za SportSport.ba

Samir Cerić nakon izbora za predsjednika FK Željezničar: Ovo je novi početak za najveći bh. klub

Midhat Šljivak

Samir Cerić danas je izabran za novog predsjednika FK Željezničar.

Biznismen iz Londona je danas dobio podršku Skupštine kluba, a Cerić je za SportSport.ba iznio svoje prve utiske nakon što je izabran na ovu funkciju.

"Želim vjerovati da je ovo početak jedne nove epohe najvećeg i najtrofejnijeg bh. nogometnog kluba, našeg Željezničara", rekao je Cerić i nastavio je:

"Uvjeren sam da sada otvaramo nove stranice, ne samo fudbala, nego i cjelokupnog bh.sporta, sa jednim novim pristupom i metodama upravljanja. Uzbuđen sam i sretan, naravno. Ovo je i za mene veliki dan", rekao je Cerić za SportSport.ba.

U Upravni odbor ovog kluba imenovana su i dvojica članova koje je Cerić predložio, a to su Dino Husak Osmanović i Sam X. Li. Također, Jasmin Badžak je ostao potpredsjednik UO.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.