Iskazao poštovanje

Sitan, ali važan detalj: Fudbaler Bayerna nakon pritiska medija doradio tetovažu

Admin Čaušević

Bayern je jedan od svjetskih fudbalskih velikana, simbol i zaštitni znak njemačkog fudbala i klub koji zaslužuje ogromno poštovanje.

Iz respekta prema Bayernu, Leroy Sane je dao izmijeniti tetovažu koju je izradio 2017. gdoine kada je u dresu Manchester Cityja postigao gol u Ligi prvaka.

Naime, sada je Sane odlučio da dres Građana modifikuje u dres reprezentacije Njemačke za koju nastupa već nekoliko godina.

"Tada sam bio mlad. Danas bih donio drugačiju odluku. Iznenadio sam se što je sve postalo toliki problem u medijima. U Njemačkoj ima i važnijih igrača, a raspravlje se o mojoj tetovaži.

Ipak, Saneu je ostao jedan propust jer na dresu uvijek stoji broj 19 kojeg je nosio u Manchester Cityju. Pređenaj radi, u Bayernu na leđima nosi "desetku".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.