Nije mogao odbiti poziv Musemića

Ćosić: Nisam mislio mijenjati sredinu, sve se desilo neplanirano

Samir Mlaćo

Nogometaši Tuzle City jutros su u Ljubuškom odradili novi trening.

Tuzlaci su za vikend savladali Čapljinu, a za SportSport.ba o poslu koji je do sada odrađen, te planovima za nastavak priprema govorio je trener u stručnom štabu Tuzlaka Dženis Ćosić.

"Prvenstveno smo zadovoljni uvertirom priprema. Odigrali smo ovdje i prijateljsku utakmicu, dobro je da nemamo povreda, što je izuzetna stvar. Odnos i rad od momaka je na visokom nivou, možda su uslovi mogli biti malo bolji", kazao je Ćosić.

U Tuzlu je stigao iz FK Velež.

"Sve se desilo neplanirano. Nisam mislio mijenjati sredinu, ali međutim na poziv šefa i dogovora sa klubom odlučio sam da promijenim sredinu. Adaptiram se, ali za početak mogu biti zadovoljan".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sada vam slijedi duel upravo sa Veležom.

"Danas i sutra imamo trening, a u srijedu je Velež, ozbiljna provjera. Veležu će to biti prva pripremna utakmica, nama druga, a ta utakmica će nam biti smjernica za nastavak priprema", dodao je Ćosić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.