Sarajevo želi da vrati napadača

Hamza Čataković se vraća na Koševo?

Edmir Škorić

U narednim danima za očekivati je da na Koševo dođu nova pojačanja.

Nije nikakva tajna da u Sarajevu žele dovesti kvalitetnog napadača, a sada se pojavila mogućnost povratka Hamze Čatakovića.

Nekadašnji 24-godišnji napadač bordo tima bilježio je dobre partije u Trenčinu i ove sezone je postigao šest golova uz jednu asistenciju na 17 mečeva prvenstva Slovačke.

Sarajevo je uspostavilo kontakte sa Trenčinom i pokušava da vrati nekada veliku nadu Koševa.

Čataković je rođen u Cazinu, ponikao je u Krajini, ali je kao mlad i talentovan napadač došao u Sarajevo 2015. godine. Početkom prošle godine dobio je novi ugovor u Slovačkoj, a za njegove usluge ranije se zanimao i splitski Hajduk.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.