Domaći slavili sa 1:0

Zvijezda u prijateljskom meču bolja od Slobode

Endin Čaušević

Fudbaleri Zvijezde iz Gradačca danas su u prijateljskom meču pobijedili Slobodu sa minimalnih 1:0.

Na samom startu utakmice vidjeli smo gol u mrežu Slobode. Naime, Zvijezda je do prednosti stigla u osmoj minuti kada je Vidović pogodio glavom nakon centaršuta Rastoke.

Prvu ozbiljniju šansu gosti su imali u 30. minuti kada je Maksimović pokušao, ali odbrana Zvijezde loptu izbacuje u korner. U samom finišu pokušao je i Rastoka, ali lopta ide preko gola Slobode.

Sloboda je u 57. minuti ponovo u šansi, ali i ovaj put bez promjene rezultata. U 70. minuti zaprijetio je Bistrić nakon kornera, ali je Maslić odlično reagovao i spasio gol Zvijezde.

U finišu nekoliko sjajnih šansi za domaće. Prvo je pokušao Hasukić koji šutira preko gola Slobode, a tri minute kasnije Hrvanović spektakularno šutira iz daljine, ali ostaje 1:0 što je bio i konačan rezultat meča.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prijateljski meč:

Zvijezda - Sloboda 1:0

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.