Foto - Screenshot

Dejan Georgijević opcija za Rođene

FK Velež dobija novog napadača?

Midhat Šljivak

FK Velež bi uskoro mogao dobiti novog napadača.

Neslužbeno, novi fudbaler Rođenih mogao bi postati 27-godišnji srbijanski napadač Dejan Georgijević, trenutni član Ferencvaroša.

Radi se o fudbaleru koji je karijeru počeo u Zemunu. Igrao je još za mladi tim Partizana, Spartak, Teleoptik, Inđiju i Voždovac.

U februaru 2018. godine je prešao u Ferencvaroš, zatim je bio na posudbi u Partizanu i Irtyshu, a u posljednje vrijeme je igrao u drugom timu mađarskog velikana.

Georgijević bi trebao u napadu zamijeniti Fejsala Mulića, ali treba istaći da je za sada on samo opcija i još uvijek ništa nije dogovoreno.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.