Rođeni su trenutno u Turskoj

Novi napadač se Veležu priključuje večeras

Admin Čaušević

Trener Veleža Feđa Dudić će na sutrašnjem treningu u Antaliji prema svemu sudeći na raspolaganju imati novog napadača. 

Rođeni su poslije odlaska Fejsala Mulića u potrazi za novim napadačem, a na kraju je izbor pao na Dejana Georgijevića.

Ovaj 27-godišnji srbijanski napadač će se mostarskoj ekipi će se priključiti večeras te će Dudiću na raspolaganju biti od sutra.

Inače, osim Georgijevića u igri je bilo još nekoliko napadača, a na kraju je izbor pao na dosadašnjeg člana Ferencvaroša.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radi se o fudbaleru koji je karijeru počeo u Zemunu. Igrao je još za mladi tim Partizana, Spartak, Teleoptik, Inđiju i Voždovac.

U februaru 2018. godine je prešao u Ferencvaroš, zatim je bio na posudbi u Partizanu i Irtyshu, a u posljednje vrijeme je igrao u drugom timu mađarskog velikana.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.