Šveđanin će se odmoriti

Ibrahimović neće igrati na Marakani?

Edmir Škorić

Dva bivša prvaka Evrope sastat će se u šesnaestini finala Evropske lige, a prvi duel Crvena zvezda i Milan odigrat će na Marakani.

Milan je veliki favorit uoči duela sa Zvezdom, a u Beogradu još ne znaju hoće li biti publike na tribinama. U svakom slučaju, svi se nadaju dolasku Zlatana Ibrahimovića, ali čini se da Šveđanin neće igrati na stadionu Zvezde.

Gazzetta dello Sport tvrdi daje Stefano Pioli odlučio da taj meč u napadu igra Mario Mandžukić, a da prvog strijelca sačuva za duel s Interom, koji će se igrati samo tri dana kasnije.

Ibrahimović je s 14 golova među najboljim strijelcima Serije A i Milanu će biti svakako neophodan u mečevima prvenstva koji slijede.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.