Stoperska pozicija prioritet

Velež u narednim danima dovodi novo pojačanje · Saznajemo

Samir Mlaćo

FK Velež je u generalci pred drugi dio sezone Premijer lige savladao za vikend RNK Split sa minimalnih 1:0.

Feđa Dudić je bio zadovoljan, iako Rođene muče problemi sa povredama nekoliko igrača, no trener Mostaraca se nada da će ipak svi što skorije se vratiti u puni trenažni proces.

Prelazni rok za Velež nije završen, a pojačanje će kako saznaje SportSport.ba stići na poziciji stopera, deficitarnoj poziciji za Mostarce.

Sve bi trebalo biti riješeno do srijede kada u Veležu očekuju potpis i to bi bilo to kada je zimski prelazni rok u pitanju ove zime.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Velež su napustili Faruk Bihorac, Berin Čatić, Fejsal Mulić i Muharem Čivić, dok su nova lica Faris Zubanović i Dejan Georgijević.

Rođeni drugi dio sezone otvaraju gostovanjem kod Radnika iz Bijeljine. Susret se igra u subotu od 13 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.