Susret se igra u ponedjeljak

Štilić najavio vječiti derbi: Dat ćemo sve od sebe da slavimo!

Samir Mlaćo

Nogometaši Željezničara drugi dio sezone će otvoriti susretom protiv gradskog rivala FK Sarajevo.

Meč se igra u ponedjeljak sa početkom u 17:30 sati. Eventualnom pobjedom Plavi sa Grbavice ostali bi u igri za prvo mjesto, te su svjesni važnosti meča u svakom pogledu.

Očekivanja pred ovaj meč iznio je i Semir Štilić.

"Prva utakmica poslije pauze i odmah derbi. Znamo šta znači derbi za nas i FK Sarajevo. Potrudit ćemo se da pobijedimo, dat ćemo sve od sebe i to je to što mogu reći u ovom trenutku", kazao je Štilić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Atmosfera u ekipi je dobra, sam derbi dodatno podiže adrenalin. Svako od nas jedva čeka utakmicu, svako želi da igra, pa se nadam da ćemo u ponedjeljak obradovati naše navijače", dodao je sjajni vezista kluba sa Grbavice.

Meč na Grbavici igra se bez prisustva publike.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.