Bez Dine Ćorića

Novi problemi za Borac pred gostovanje Veležu

Edmir Škorić

FK Borac je imao dosta problema na početku drugog dijela sezone, pošto je tek u samoj završnici došao do pobjede nad Olimpikom (2:0).

Svakako su ambicije bile najveće uoči utakmice, ali igrači i struka Borca zamalo su morali da čestitaju gostima iz Sarajeva na bodu, ali ovako će mirnije dočekati naredni meč.

Bez Jove Lukića i Marka Jovanovića je Borac igrao na današnjem meču, jer su obojica povrijeđeni, a u Mostaru neće biti ni Dine Ćorića.

Iskusni nogometaš koji je ove zime došao iz Širokog Brijega, dobio je žuti karton i to mu je treći vezani, zbog čega neće igrati u Mostaru iduće kolo protiv Veleža.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.