Zato što je zahtjevao reviziju ugovora

Sloboda se odrekla Miloševića

Ninoslav Milošević, košarkaš Sloboda Dite od uprave tuzlanskog kluba tražio je reviziju ugovora kako bi zarađivao više novca, a dobio je otkaz!  

«Tražio je ugovor prema kojem bi njegova primanja bila veća za ni manje, ni više, nego 100 posto. Nismo u mogućnosti ispuniti njegov zahtjev, te što se nas tiče može ići iz kluba», ističe Žarko Vujović, direktor Slobode.

Da Tuzlaci prave čistku u svom timu, govori i podatak da su raskinuli ugovore s Rosom, Vladanom Jocovićem i Veljkom Tomovićem. Htjeli bi zadržati Milana Miloševića, no teško da će uspjeti. Prema pisanjima beogradske štampe za ovog igrača Sloboda Dite „otimaju“ se Crvena zvezda i Partizan.

Kao što je SportSport.ba ranije pisao ugovor su potpisali sa Samirom Lerićem, koji je za sada njihovo jedino pojačanje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.