Fukare u razgovoru s igračima na treningu Slobode

"Nama se druga liga više ne gleda, vjerujte"

Edmir Škorić

Navijači Slobode, popularne Fukare, posjetili su danas trening svog kluba.

Nakon slabih izdanja u drugom dijelu sezone, Sloboda se dovela u opasnu situaciju i morat će dobro da se oznoji ako želi da ostane u ligi.

Zabrinuti navijači, njih nekoliko ispred grupe Fukare 1987, posjetili su igrače na treningu i jasno poručili da im se druga liga više ne gleda.

Dženis Beganović je ispred igrača navijačima također rekao da se ni njima samima ne igra u 2. ligi i da će uraditi sve da klub ostane u Premijer ligi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Od igrača je zatraženo da daju sve od sebe, da budu još borbeniji i angažovaniji, te da će ih s takvim pristupom tuzlanska publika uvijek bodriti.

Sloboda je upisala poraze od Tuzle, Olimpika i Veleža u nastavku sezone, a sada joj slijedi teško gostovanje Zrinjskom, pa onda domaći susret sa Željezničarom, pa opet gostovanje kod Tuzle... Dakle, jako težak raspored, a ekipu je od danas i zvanično preuzeo novi trener Mladen Žižović, nakon što je nedavno Gradimir Crnogorac podnio ostavku.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.