Nakon trijumfa protiv Krupe

Marinović: Očekivao sam tešku utakmicu, sada idemo mirno na pauzu

Haris Zilić

Nakon trijumfa Srajeva protiv Krupe rezultatom 1:0, na press konferenciji komentar je dao trener Bordo tima, Vinko Marinović.                                       

Marinović se dotakao i povrijeđenih igrača, ali i prokomentarisao je slabu efikasnost svog tima.

"Očekivao sam tešku utakmicu. Čestitam igračima. Imali smo snage da dobijemo ovu utakmicu. Nakon dva poraza u prvenstvu ova pobjeda je ok, idemo mirno na pauzu. Ne znamo šta je sa povredom Varešanovića, nadamo se da nije ništa ozbiljno", rekao je Marinović, a zatim nastavio:

"Hebibović je imao problema sa aduktorom, Sušić sa zadnjom ložom, ima tu i suspendovnih igrača. Dobro, pauza je u prvenstvu i nadam se da će sve sanirati."

Imao je riječi hvale za Dala Varešanovića.

"Sretni smo što je dao gol, s druge strane nadamo se da nije teža povreda. Dal je dobro radio i dobio je povjerenje."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon pauze nada se boljoj efikasnosti.

"Uvijek postoji pritisak. Dali smo jedan gol i sada će nam biti mnogo lakše, vratit će se neki igrači i nakon pauze idemo jače."

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.