Tuzla City gostuje fenjerašu

Musemić: Krupa u ovom meču možda vidi svoju posljednju šansu

Endin Čaušević

Fudbaleri Tuzla Cityja igraju u subotu na gostovanju protiv Krupe meč 24. kola Premijer lige BiH.

Tuzla City je veoma dobro otvorio proljetni dio sezone i nakon reprezentativne pauze očekuje ih gostovanje fenjerašu Krupi.

Pred ovaj meč trener tuzlanskog tima Husref Musemić otkrio je svoja očekivanja.

"Položaj Krupe na tabeli nije odraz njihovog pravog stanja i kvaliteta koji imaju, ali spretom okolnosti tako je kako je. Sigurno da će Krupa vidjeti možda posljednju svoju šansu u ovoj utakmici. Mi ćemo pokušati ostati na nivou onoga što smo bili početkom drugog dijela sezone", rekao je Musemić i osvrnuo se na mini pripreme tokom reprezentativne pauze.

"Što smo zamislili to smo i odradili. Šest treninga smo napravili i mislim da smo to iskoristili na najbolji način, ali vidjet ćemo u nastavku sezone kako će sve to izgledati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Igrački kadar za naredni meč?

"Hasanović je tu, Crnkić ima crveni karton, a Muminović tri žuta. To je nešto što je normalno da neko ima kartone i da je neko povrijeđen. Ipak, pokušat ćemo naći najbolje rješenje", zaključio je Musemić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.