Mujić dijeli pravdu u derbiju

Određene sudije za 26. kolo Premijer lige, pet utakmica u direktnom prijenosu

Midhat Šljivak

Utakmice 26. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine na rasporedu su u subotu i nedjelju.

Novi vikend donosi nova uzbuđenja na bh. terenima, a NSBiH je odredio da će se po tri utakmice ovog kola igrati u subotu i nedjelju.

Određene su i sudije koje će dijeliti pravdu na utakmicama 26. kola, a treba istaći da će pet od šest utakmica biti u direktnom TV prijenosu.

Derbi meč na Koševu između Sarajeva i Borca sudit će Elvis Mujić, a pomoćnici su mu Damir Lazić i Radislav Kačavenda. Četvrti sudija na ovom meču bit će Antoni Bandić.

Jedini meč koji neće biti na TV ekranima je duel za ostanak između Krupe i Slobode koji se igra u subotu od 15 sati i koji bi mogao mnogo toga odrediti za oba kluba kada je u pitanju bitka za premijerligaški status.

Sudije i prijenosi 26. kola Premijer lige:

Subota:

15:00 Krupa - Sloboda (Adis Mulahasanović) - nema prijenosa
15:00 Mladost - Tuzla City (Aleksandar Njegomirović) - Moja TV
19:00 Sarajevo - Borac (Elvis Mujić) - Arena Sport

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nedjelja:

15:00 Olimpik - Zrinjski (Sabrija Topalović) - Arena Sport
17:00 Radnik - Željezničar (Frano Jelić)- Moja TV
19:00 Široki - Velež (Zoran Grbić) - Arena Sport

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.