Rekao "ne" svima koji ga traže

Muller ne želi otići iz Bayerna

Jedan od najboljih njemačkih reprezentativaca u Južnoj Africi, Thomas Muller, javno je odbio sve zainteresovane klubove, rekavši kako želi ostati u Bayernu.

20-godišnji ofanzivac je briljirao prošle sezone u dresu minhenskog Bayerna, te na Svjetskom prvenstu u Južnoj Africi, gdje je sa pet pogodaka i tri asistencije osvojio Zlatnu kopačku.

Svojim sjajnim igrama skrenuo je pažnju mnogih europskih giganata, ali im je poručio:

"Za mene je najvažnije da nastavim s igračkim napretkom. U Bayernu imam savršene uvjete i ako se nastavim razvijati i budem sve bolji, to će značiti i da će Bayern biti uspješan. Stoga, uopće ne mislim o transferu. Znam da ne smijem uzimati zdravo za gotovo priliku igranja u Munchenu te za početak moram ovu visoku razinu zadržati u godinama koje slijede. Da mi netko ponudi da s Bavarcima nastupam sljedećih deset godina, odmah bih to potpisao."

Christian Nerlinger, sportski direktor Bayerna rekao je kako uprava sprema novi ugovor za Mullera, koji će biti dosta poboljšan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.