Sutra meč u Mostaru

Željezničar na Velež bez Štilića i Lendrića

Samir Mlaćo
Pred nogometašima Željezničara sutra je novi ispit.

Naime, Plavi će u goste Veležu koji vodi bitku za Evropu i bodovi su mu prijetko potrebni.

Na drugoj strani, Željezničar iz kola u kolo pruža loše partije i armija navijača je razočarana.

Ni promjena na trenerskoj klupi nije donijela bolje dane, Blaž Slišković još uvijek čeka na prvu pobjedu, a potajno se nada da će se to desiti u njegovom Mostaru protiv kluba za koji je nastupao.

Plavi će sutra put Mostara, a zanimljivo da u kombinaciji neće biti Ivan Lendrić te Semir Štilić.

Lendrić je i prošlu utakmicu pratio sa tribina, a sigurno je da će na kraju sezone napustiti Grbavicu.

Ističe mu i ugovor, a Blaž Slišković ga nije stavio u kombinaciju za sutrašnji meč.

Prava enigma je svakako Semir Štilić. Vezista pruža blijede partije, kao i cijela momčad, a šansu protiv Širokog Brijega (1:3) dobio je pet u posljednih pet minuta.

Sada nije ni među putnicima za Mostar, a pravi razlozi nisu poznati. S druge strane, u tim se vraća Ermin Zec koji je zbog povrede propustio posljednja dva meča.

Meč u Mostaru igra se sutra sa početkom u 18 sati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pravdu će dijeliti Antoni Bandić iz Gruda, dok su njegovi pomoćnici Senad Ibrišimbegović iz Travnika i Damir Lazić Brčko.

Podsjetimo, susreti 30. kola Premijer lige igraju se danas i sutra. Danas su na programu dva meča, a sutra preostala četiri.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.