Primera Division

Real poslao ultimatum Interu

Uprava Real Madrida je poslala ultimativnu ponudu Interu za desnog beka Maicona. Iz Reala su poručili 22 miliona eura, uzmi ili ostavi i odgovor očekuju u narednih nekoliko dana.

Jose Mourinho je čim je stigao u Madrid rekao kako u svojim redovima želi vidjeti Maicona. S druge strane uprava evropskog prvaka je svjesna koliko Mouriho cijeni Maicona iz dana u dan mijenjala cijenu Brazilca, što je ljudima u Madridu dosadilo. Jednostavno su odlučili napraviti prekretnicu.

Mourinho je rekao kako do kraja ovog mjeseca želi imati jasnu sliku s kojim igračima ulazi u novu sezonu. Ukoliko Inter odbije ponudu Reala od 22 miliona eura, Mourinho se okreće drugim igračima. Prvi na listi želja su Thiago Silva iz Milana i David Luiz iz Benfice koji bi igrali na poziciji štopera, dok bi Sergio Ramos ostao na desnom beku.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.