Novi odlazak iz mostarskog kluba

Filip Arežina nije više fudbaler Zrinjskog · Zvanično

Haris Zilić

Ozvaničen je još jedan odlazak iz redova HŠK Zrinjski.

Filip Arežina i zvanično nije više fudbaler mostarskog kluba, a u narednim danima bi trebalo biti poznato ime njegovog novog kluba.

Pomenuti fubdaler je ove sezone za Zrinjski odigrao deset mečeva u svim takmičenjima postigao jedan gol i upisao jednu asistenciju. U Premijer ligi BiH je odigrao osam mečeva.

Filip Arežina FK Leotar Pozicija: MF

Statistika

0 nastupa
0 kao starter
0 žutih kartona
0 crvenih kartona
0 asistencija
0 golova

Zrinjski je počeo sa pripremama za novu sezonu, a Arežina je na sastanak pred početak priprema došao u civilu i isti je brzo napustio pa je bilo i za očekivati ovakav rasplet situacije.

Aržeina je karijeru počeo u ekipi Sloge iz Gornjeg Vakufa, a nakon toga je igrao za Zrinjski, Olimpik, Rudeš, Rudar Prijedor, poljski GKS, Mladost DK, Željezničar, Lokomotivu Zagreb, Tuzla City da bi se na ljeto 2020. godine vratio u Zrinjski.

Za reprezentaciju Bosne i Hercegovine upisao je jedan nastup, dok ima i četiri nastupa za U21 selekciju naše zemlje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pomenuti veznjak ima veliko iskustvo igranja u Prmeijer ligi BiH i bit će zanimljivo vidjeti u kojem će klubu nastaviti karijeru.

Zrinjski su u proteklim danima napustili i Miloš FIlipović te Miljan Škrbić koji karijeru nastavljaju u Srbiji u ekipama Kolubare, odnosni Radničkog iz Niša.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.