Dolazi iz FK Radnik

Šukilović novi član FK Tuzla City

Haris Zilić

FK Tuzla City radi na pojačanjima za novu sezonu u Premijer ligi BiH.

Tuzlanski tim danas je ozvaničio još jedan trasnfer, a riječ je o mladom Mustafi Šukiloviću, koji je omladinski reprezentativac Bosne i Hercegovine.

"Četverogodišnju vjernost Tuzla Cityju potpisao je mladi štoper reprezentacije BiH, Mustafa Šukilović.

Ovaj 19-godišnji štoper u redove Tuzlaka stiže iz Radnika iz Bijeljine. Šukilović je član reprezentacije U-19 a prošao je i mlađe selekcije BiH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Izuzev Radnika, Šukilović je još nastupao za FK Podrinje Janja" stoji u saopštenju FK Tuzla City.

“Drago mi je što sam došao u ovako organizovan klub… Svi momci su me dobro prihvatili, u ekipi je odlična atmosfera a na meni je da radim i da se što prije nametnem stručnom štabu”, kazao je Šukilović nakon potpisa sa premijerligašem.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.