Foto:FK Borac

Prešao u Ljubić

Mladi bh. reprezentativac iz Borca u Prvu ligu RS

Edmir Škorić

Mladi reprezentativac BiH Miloš Borovčanin (20) napustio je Borac i karijeru će nastaviti u Ljubiću iz Prnjavora, koji se takmiči u Prvoj ligi Republike Srpske.

Mladi desni bek je prošlog ljeta potpisao za Borac, ali u Banjaluci se nije snašao i nakon samo 10 utakmica napušta Gradski stadion, iako je imao trogodišnji ugovor.

Borovčanin je ponikao u Jedinstvu, a još je igrao za Olimpik i Igman s Ilidže. Za U-21 reprezentaciju BiH je nedavno upisao pet nastupa.

Osim Borovčanina, u Ljubić su na "kaljenje" stigli još Dejan Javorac, Branko Božić i Amar Cerić.

Bilo je dosta promjena u Borcu, ali opet, najveći odlazak svakako je odlazak Almedina Ziljkića, koji će karijeru nastaviti u Olimpiji iz Ljubljane.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.