Sinoć nakon treninga Željezničara

Huligani napali Lazara Popovića

Adnan Beganović

Kasno sinoć ispred stadiona Grbavica od strane grupe huligana napadnut je Lazar Popović. Naime, napadač Željezničara sa suprugom i djetetom došao je pogledati trening svojih saigrača, a kada je napuštao stadion dočekala ga je grupa huligana.

Kontaktirali smo Popovića koji je za naš portal potvrdio priču o napadu, no istakao je da je najbitnije od svega da je sve dobro prošlo.

"Zbog povrede nisam sinoć trenirao ali sam sa suprugom i djetetom došao pogledati trening. Nakon istog krenuli smo kući kada sam uočio grupu momaka. Dvojica su prošla pored nas i valjda su me tek tada prepoznali. Obavijestili su ostale koji su potrčali za nama", rekao je Popović i dodao:

"Sreća pa smo bili u blizini hotela Plavi zamak u koji smo utrčali. Konobari su me gledali onako začuđeno. Sakrili su nas, a ovi su pokušali u dva navrata da provale u hotel, međutim nisu uspjeli. Obavijestio sam policiju, s kojom smo otišli kući. Huligani nisu imali nikakva navijačka obilježja, ali mislim da je svima jasno o kome se radi. Doista ne znam čemu sve ovo vodi, no na kraju kad sve saberem i oduzmem, najvažnije je to što je sve prošlo bez ikakvih posljedica."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.