Velež čeka Posušje

Konačno navijači i na stadionu Rođeni

Midhat Šljivak, foto: Admin Čaušević

Velež u 1. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine na stadionu Rođeni u Mostaru čeka Posušje.

Nakon dugo vremena Rođeni će imati podršku sa tribina na svom stadionu, a 20-ak minuta pred utakmicu na tribinama se skupilo oko 1.500 navijača domaćeg tima.

Bit će ovo dobro zagrijavanje za ono što izabranike Feđe Dudića čeka u četvrtak kada će mostarski velikan na Grbavici dočekati atinski AEK.

Lijepo je ponovo vidjeti publiku u Mostaru.

Rođeni su prošle sezone igrali fenomenalno i nakon 33 godine su izborili plasman u Evropi gdje ih u četvrtak čeka meč protiv AEK-a.

Zbog toga je trener Rođenih Feđa Dudić prinuđen u ovom susretu poprilično promijeniti ekipu i odmoriti neke od prvotimaca.

Dudić se odlučio za ove fudbalere:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kačavenda, Zubanović, Radović, Zvonić, Zeljković, Pršeš, Anđušić, Ovčina, Georgijević, Isić, Radovac.

Na klupi su tako ostali napadači Brandao i Zajmović, te Bogdanović, Ćosić, Dario, Hasanović, Alagić, Vehabović, Džanković.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.