Već odradio trening: Borac dobio veliko pojačanje

Edmir Škorić

Nikola Dujaković vratio se u Borac nakon što je prethodno šest sezona proveo u ekipi Krupe.

Dujaković mlađi, čiji brat Siniša već igra u Borcu, bio je najbolji igrač Krupe i sada se vraća u Banjaluku, te će sigurno biti veliko pojačanje aktuelnom prvaku BiH nakon ne baš dobrog početka sezone.

On je potpisao trogodišnji ugovor sa Borcem i večeras je već odradio trening sa novim saigračima.

Nikola je ranije već upisao dva nastupa za Borac. Propustit će sutrašnji meč s Leotarom, ali u narednim mečevima bit će na raspolaganju treneru Marku Maksimoviću.

Borac sutra od 21h dočekuje Leotar, nakon što je na Grbavici remizirao sa Željezničarom, a nakon toga doživio debakl u Belfastu od Linfielda (4:0) u meču 2. pretkola Konferencijske lige. Revanš je na programu u četvrtak.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.