Zaigrao za Mladost iz Kikača

Edis Smajić održava formu, čeka se novi angažman

Edmir Škorić

Nekadašnji talentovani napadač Edis Smajić trenutno je bez angažmana, a karijeru će vjerovatno nastaviti u inostranstvu.

Iako je svojevremeno boravio na probi u Fulhamu, Smajićev se vratio u našu zemlju, te je sada bez kluba.

Ponikao je u Slobodi, igrao za prvi tim Tuzlaka, ali je prošlog ljeta pojačao federalnog prvoligaša Simm-Bau. Ipak, nakon samo jedne sezone napustio je ovaj tim.

Trenutno održava formu i čeka na angažman u inostrastvu, a jučer je odlučio odigrati meč za Mladosti iz Kikača. Postigao je i gol u 2:1 pobjedi nad Slatinom u Bašigovcima u priajteljskoj utakmici.

U Bašigovcima se igra prijateljski turnir, pa je Mladost pobjedom izborila finale i danas od 17:30 sati igra protiv Bosne Kalesije za trofej.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.