"Plavi krug 1921-2021"

Dečki u Plavom organizuju utrku u čast 100 godina FK Željezničar

Admin Čaušević

Udruženje Dečki u plavom, sastavljeno od navijača Željezničara,  organizuje utrku “Plavi krug 1921-2021”, a u povodu 100. rođendana FK Željezničar.

Na datum prve službene utakmice Željezničara, 17.09.1921. godine, Dečki u plavom organizuju utrku kojom žele obilježiti 100. rođendan najtrofejnijeg bh. kluba.

Utrka će se održati 17.09.2021. godine u simboličnih 19:21 sati, a start i cilj utrke je Stadion Grbavica

Dužina staze je 6000 metara, a tračat će se sljedećom trasom: Stadion Grbavica – kružni tok AS – Dolac Malta – Vilsonovo šetalište – most Suade i Olge (okret) – Vilsonovo šetalište – Elektroprivreda – Loris – Stadion Grbavica

Startanina za utrku iznosi 20 KM s tim da članovi FK Željezničar imaju popust od 20 %. Prijave su još uvijek u toku. Više informacija možete pronaći ovdje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.