Ne vodi tim ni protiv Veleža

Gorana Sablića ponovo nema na klupi FK Sarajevo

Midhat Šljivak

Goran Sablić ni protiv Veleža neće biti na klupi FK Sarajevo.

Hrvatskog stručnjaka nema u zvaničnom zapisniku za večerašnji meč. Za SportSport.ba je potvrđeno da Sablić neće voditi meč, pa će ekipu sa klupe predvoditi Abdulah Oruč i Marko Lozančić.

Sablić je prisutan na stadionu, ali ga ni na ovom meču neće biti na klupi Bordo kluba, baš kao i u prethodnim utakmicama kada je ekipu vodio sa tribina i iz tunela.

Ovo je sasvim sigurno iznenađenje za sve jer je jučer objavljeno kako je Sablić dobio dozvolu da vodi ekipu sa Koševa u zvaničnim utakmicama.

Sastavi za večerašnji meč izgledaju ovako:

FK Velež: Bogdanović Zvonić, Zeljković, Ćosić, Ovčina, Hajdarević, Brandao, Hasanović, Vehabović, Dejanović, Radovac.

FK Sarajevo: Dizdarević, Pidro, Šabanović, Oremuš, Đokanović, Bodul, Cmiljanić, Bagarić, Dupovac, Trako, Kapić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sudija ovog meča je Antoni Bandić iz Gruda. Njegovi pomoćnici su Aleksandar Smiljanić (Laktaši) i Stefan Tešanović (I.Sarajevo). Četvrti sudija je Frano Jelić (Široki Brijeg).

Susret Velež - Sarajevo igra se od 20 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.