Plavi sa Grbavice osvojili bod na Pecari

Ivković otkrio zašto nije zaigrao Bekrić, te kratko odgovorio na pitanje o Štiliću

Samir Mlaćo

Nogometaši Željezničara sinoć su remizirali na Pecari protiv Širokog Brijega.

Završilo je 0:0, te Plavi mogu biti zadovoljni, iako su lako mogli i do tri boda.

Tomislav Ivković je na kraju između ostalog kazao da su vrhunske odbrane golmana Miškića održale Široki Brijeg u životu.

Mnogi navijači Željezničara kritikovali su Ivkovića što u igru nije ubacio iskusnog Samira Bekrića s obzirom da je bilo evidentno da Plavima nedostaje ideje u igri, a Ivković je na press konferenciji dobio pitanje o eventualnom povratku Semira Štilića i Sinana Ramovića.

"Za njega važe pravila ista kao i za druge igrače. Trenira, igra, profesionalno se ponaša. Danas je bila teška utakmica, a ovi koji su ušli sa klupe nisu ušli na način na koji sam očekivao. Igralo se čvrsto i agresivno, nije lako ući u ovakvu utakmicu. Zašto nešto mijenjati bez potrebe? Bekrić je veoma važan kotačić u našem timu i kada ne igra", kazao je Ivković na pitanje zašto je Bekrić ostao na klupi.

Na pitanje o eventualnom povratku Štilića i Ramovića kazao je.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"To su vaše informacije? Nemam pojma", dodao je Ivković.

Naredni meč Željezničar igra u subotu protiv mostarskog Veleža.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.