Trener Veleža nakon meča na Grbavici

Dudić: Kad je već Željo promašio penal to smo morali kazniti i obično zabijemo takve zicere

Endin Čaušević

Velež je danas u gostima remizirao protiv Željezničara (0:0) u derbiju devetog kola Premijer lige.

Na Grbavici je tokom cijelog meča vladala slavljenička atmosfera jer je Željezničar proslavio svoj 100. rođendan.

Velež je uspio da ostane neporažen u ovom meču, a Rođeni su u finišu mogli i do pobjede kada je Anđušić promašio zicer.

Feđa Dudić je u svojoj izjavi za Moja TV govorio upravo o Anđušićevom promašaju koji je mogao da kazni domaće nakon što je Juričić propustio penal.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Kada je već Željo promašio penal to moraš kazniti. Imali smo zicer na kraju i to obično zabijemo. Da smo mi promašili penal primili bismo taj gol", rekao je Dudić i nastavio.

"Čestitam Željezničaru 100. rođendan, predivnoj atmosferi i navijačima. Bilo je divno biti dio ove atmosfere. Možda je moglo biti ljepše na terenu, ali šta je tu je. Zadovoljan sam kako su igrači odigrali u odnosu na meč protiv Zrinjskog. Težak raspored, tri meča u šest dana i imamo još četiri u narednih 12 dana i nadam se da ćemo pregrmiti žestok ritam do reprezentativne pauze".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.