Nakon prvih 45 minuta

Sudije do svlačionice ispratilo obezbjeđenje, stadionom se orilo: "Lopovi, lopovi..."

S. Grebović

U ovim trenucima igra se meč 10. kola Premijer lige BiH između Borca i Veleža.

Nakon prvih 45 minuta rezultat je 1:0 za goste.

Gol je postigao Stojan Vranješ u 37. minuti direktno iz slobodnog udarca. Tom slobodnjaku prethodio je prekršaj nad Moraitisom, koji je čini se prestrogo dosuđen. Domaći su žestoko protestovali, a Vranješ je majstorski zabio iz slobodnjaka.

Uslijedili su veliki protesti domaćih igrača i navijača nakon pogotka i po završetku prvog dijela zvižducima sugledaoci ispratili glavnog arbitra Sabriju Topalovića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Čak je moralo reagovati i obezbjeđenje kako bi sudijsku trojku sprovelo do svlačionice, a dok su izlazili stadionom Rođeni se orilo "Lopovi, lopovi"!

Nema sumnje da nas očekuje uzbudljivih i drugih 45 minuta.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.